Cameleonterna är uttagna med Den girige till ATR-festivalen!

Den girige sommaren 2015Cameleonterna är uttagna till ATR-festivalen med Molières komedi Den girige och har nypremiär fredagen den 25 mars 2016!

Cameleonterna är uttagna att spela under ATR-festivalen, 4-8 maj 2016. Vartannat år arrangerar Amatörteaterns Riksförbund en festival, för två år sedan i Östersund och i år i Västerås. Ett 40-tal föreställningar var anmälda och nu har strax över 10 tagits ut för att spela under festivalen. Dessutom medverkar ett gästspel från USA.

Efter sommarens föreställningar av Den girige på Väsby kungsgård, valde föreningen att anmäla produktionen till ATR-festivalen. Samtidigt beslöts att göra en nypremiär, vilken är förlagd till fredagen den 25 mars på Sala Folkets Hus. Hela påskhelgen blir det teater, fredag till måndag. Totalt sex föreställningar på fyra dagar.

Det är naturligtvis extra roligt att föreställningen blev uttagen till ATR-festivalen och nu hoppas vi på sex utsålda föreställningar i Folkets Hus.

Cameleonterna har vid flera tillfällen blivit uttagna till ATR-festivalen. Senast var det 2010, med föreställningen Fredag klockan fyra.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.