Dags för Upptaktsträff 2 för projektet Momo

SöndageMomo - manusetn den 12 juni, klockan 15:00-18:00, är det dags för Upptaktsträff 2 för vårt nya projekt. Det är teaterprojektet och föreställningen Momo eller kampen om tiden, som drar igång då. Dramatiseringen bygger på Michael Endes bok med samma namn.

Är du intresserad av att stå på scen, ingå i servicegruppen, sy, snickra eller vad som helst inom teaterns värld – välkommen den 12 juni! På upptaktsträffen blir det mer information om projektet, men vi kommer också att börja med lite teaterträning och kika på berättelsen. Så ta på dig kläder du kan röra dig i och gärna ett par inneskor (vi håller på och renoverar på teatern, så det är inte alltid hundra rent). Och för dig som inte vill stå på scen – då blir det lite mer information om projektet.

Frågor och funderingar – mejla eller ring – stefan@lofgrens.net, 070-347 43 86 /Stefan Löfgren, regissör.

Anmäl dig gärna genom via länk genom att klicka här.

Vi ses på Teatern!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.