Teaterledare

Teater är skoj.

Teaterledare

Linn Bergh – Ledare och Admin

Spelat teater sedan 2006 och studerat skådespeleri vid Boulevardteaterns Teaterskola -2012. När Linn inte står på scenen så tar hon sig helst an rollen som producent i våra teateruppsättningar.

Linn är en del av styrelsen och därigenom också ansvarig för kursverksamheten i föreningen.

En teaterform som ligger Linn nära om hjärtat är commedia del art (teaterclown) och plattformsteater.

Stefan Löfgren – Admin

Stefan är inte bara ordförande i föreningen utan kliver ibland in och leder våra barn och ungdomsgrupper.

Oftast hittar man honom i vårasmå och stora produktioner i rollen som regissör eller skådespelare. Ibland som både och. Eller ådebock som Stefan skulle uttryckt sig.

Vera Löfgren – Admin

Vera har varit ledare under många år på teatern och för tillfället jobbar hon administrativt med barn och ungdomsverksamheten. Hon har spelat i flera av våra uppsättningar, bland andra Jul på näsbrännan, Momo eller kampen om tiden och senast Lille prinsen. Dessutom är Vera är en riktig fena på att skriva teatermanus och vi skojar om att hon är vår in-house författade för våra barn och ungdomsgrupper.

Valter Löfgren – Ledare

Valter går sin egen väg. Som liten tyckte han inte att han behövde gå på teatergrupp eftersom han ”redan kunde allt”. I SVT:s serie Jordskott kunde man se Valter i en av rollerna och hos oss har han spelat en av huvudrollerna i Lille Prinsen sommaren 2019. Vi kan inte annat än att hålla med. Han kan allt!

Emma Fransson – Ledare

Emma har gått på teater hos oss på Cameleonterna under många år. Eftersom hon inte kan få nog av teater så är hon sedan våren 2021 ett välkommet tillskott som hjälpledare på teatern. Just nu är hon aktuell som skådespelare i föreningens uppsättning av Vilse.

Julia Johansson – Ledare

Julia är ett riktigt energiknippe och vi har lite stulit henne ifrån SORF där man kan träffa på henne som voltige-ledare. Här på teatern har Julia varit hjälpledare sedan sommaren 2021.

Mimmi Samuelsson – Ledare

Mimmi har varit aktiv inom amatörteatern i många år och nu leder hon föreningens seniorer. Revy är en teaterform som ligger Mimmi varmt om hjärtat!

Salma Rahbek – hjälpledare

Vi välkomnar Salma som hjälpledare till höstterminen 2022. Salma har gått i våra barn och ungdomsverksamhet under några år och var med som skådespelare i produktionen Swede Hollow.

Edit Westerberg – hjälpledare

Vi välkomnar Edit som hjälpledare till höstterminen 2022. Edit har gått i våra barn och ungdomsverksamhet under några år och man kunde se henne som skådespelare i produktionen Swede Hollow.

Svea Partrige – Hjälpledare

Svea har själv varit deltagare i ad astra i många år och har nu klivit in som hjälpledare på teatern. Hon har verkligen erfarenheten av att själv ha deltagit i grupperna!

Aktuellt

Kalender

© Cameleonterna. Webbproduktion: Linkan Reklambyrå