Teaterledare

Teater är skoj.

Teaterledare


Linn Bergh -Ledare

Spelat teater sedan 2006 och studerat skådespeleri vid Boulevardteaterns Teaterskola -2012.
När Linn inte står på scenen så tar hon sig helst an rollen som producent i våra teateruppsättningar. Hon är invald i styrelsen och därigenom också ansvarig för kursverksamheten i föreningen.
En teaterform som ligger Linn nära om hjärtat är commedia del art (teaterclown) och plattformsteater.

Stefan Löfgren -Ledare

Stefan är inte bara ordförande i föreningen utan kliver ibland in och leder våra barn och ungdomsgrupper. Oftast hittar man honom i våra små och stora produktioner i rollen som regissör eller skådespelare. Ibland som både och. Eller ådebock som Stefan skulle uttryckt sig.

Vera Löfgren -Ledare

Vera har varit ledare under många år på teatern. Hon har spelat i flera av våra uppsättningar, bland andra Jul på näsbrännan, Momo eller kampen om tiden och senast Lille prinsen.
Vera är en riktig fena på att skriva teatermanus och vi skojar om att hon är vår in-house författade för våra barn och ungdomsgrupper.

Lisen Dunker -Ledare

Lisen har gedigen kunskap inom teaterområdet och ett skratt som lätt smittar av sig till andra. Sedan våren 2022 så har hon lett vår vuxenkurs på teatern och i vår uppsättning av Swede Hollow kunde man se Lisen i rollen som Anna.

Fanny Ekholm -Ledare

Fanny har gått på teater sedan hon var 6 år gammal och går nu på kulturama i Stockholm. Att vi får ha henne i vår ledarstab är fantastiskt. Hon sprider god energi och är en riktig allt-i-allo. Hon trivs lika bra med att stå på scenen som att vara inspicient, sufflös eller på andra sätt ta en produktion i hamn.

Valter Löfgren – hjälpledare

Valter går sin egen väg. Som liten tyckte han inte att han behövde gå på teatergrupp eftersom han ”redan kunde allt”. I SVT:s serie Jordskott kunde man se Valter i en av rollerna och hos oss har han spelat en av huvudrollerna i Lille Prinsen sommaren 2019. Vi kan inte annat än att hålla med. Han kan allt!

Emma Fransson – hjälpledare

Emma har gått på teater hos oss på Cameleonterna under många år. Eftersom hon inte kan få nog av teater så är hon sedan våren 2021 ett välkommet tillskott som hjälpledare på teatern. Just nu är hon aktuell som skådespelare i föreningens uppsättning av Vilse.

Julia Johansson – hjälpledare

Julia är ett riktigt energiknippe och vi har lite stulit henne ifrån SORF där man kan träffa på henne som voltige-ledare. Här på teatern har Julia varit hjälpledare sedan sommaren 2021.

Salma Rahbek – hjälpledare

Vi välkomnar Salma som hjälpledare till höstterminen 2022. Salma har gått i våra barn och ungdomsverksamhet under några år och var med som skådespelare i produktionen Swede Hollow.

Edit Westerberg – hjälpledare

Vi välkomnar Edit som hjälpledare till höstterminen 2022. Edit har gått i våra barn och ungdomsverksamhet under några år och man kunde se henne som skådespelare i produktionen Swede Hollow.

Andra ledare som kan dyka upp
Elsa Pellas, Kristin Löfgren, Agnes Nimerus, Ronja Andersson, Agnes Löfgren

Aktuellt

Kalender

© Cameleonterna. Webbproduktion: Linkan Reklambyrå