Dansworkshop för Cameleonter

I samband med det dansresidens vi nu har hos oss på Cameleonterna är vi glada att bjuda in alla medlemmar från 12 år och uppåt till en workshop tillsammans med de tre dansarna! Måndagen den 7 oktober klockan 18.00.

Det blir en workshop i house, en av de vanligaste inriktningarna inom streetdans. Du behöver inga förkunskaper utan utgår från dig själv. Lärarna är de tre streetdansarna; Johanna, Ama och Mona, som vi har i dans-residens hos Cameleonterna just nu. De är alla erfarna pedagoger och utgår från en större klass med blandade åldrar.

Efter workshop blir det en kort paus följt av en öppen repetition c:a 30 minuter med dansarna. Där ser du hur de skapar sin föreställning ”Skiftet”. Därefter har du chansen att tala med och höra dem berätta om sitt arbete.

Plats: Cameleonterna, Portvaktsgatan 4
När: Måndag 7 oktober
Tid:18.00-19.15 Workshop (kom gärna lite före så vi kommer igång direkt).

Bekväma kläder, gympaskor. Kaffe/Te & smörgås finns att få. Ingen kostnad.

19.30-20.30 Öppen repetition/publikt möte – dans och samtal. Fri entré.

Sala Dansresidens arrangeras av Västmanlandsmusiken i samarbete med Sala Kommun, Cameleonterna och Kulturskolan. Med stöd av Kulturrådet

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.